Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a aprobat cererea de transfer Procuror nou la Constanţa

ro

19 Sep, 2013 00:00 3834 Marime text
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ultimei şedinţe, respingerea cererii de transfer formulate de Constantin Andreiaş, din cadrul Parchetului Tribunalului Constanţa.

Acesta dorea să plece la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la Parchetul Tribunalului Ilfov ori la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti. Tot Secţia pentru procurori a CSM a decis respingerea cererii de transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea formulată de procurorul Vasile Cristian Daniel Iftinchi, din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. CSM a luat această hotărâre ca urmare a indisponibilizării posturilor la unitatea de parchet la care s-a solicită transferul pentru concursul de promovare în funcţii de execuţie a procurorilor din data de 10 noiembrie.

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât totuşi ca Ramona Anca Iorgu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, să vină să lucreze în Parchetul Judecătoriei Constanţa, începând cu data de 15 octombrie. Tot în cadrul ultimei şedinţe, Secţia pentru procurori a CSM a luat act de renunţarea la cererea de transfer formulată de magistratul Teodor Niţă, din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii