Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crima in conditii neelucidate

ro

03 Nov, 2009 01:27 1241 Marime text
Poliţiştii constănţeni au demarat ancheta pentru crimă în cazul unei femei în vârstă de 59 de ani, găsită fără suflare, pe jumătate dezbrăcată şi cu urme de violenţă pe trup. Probele descriu o moarte cumplită a bătrânei, care, spun anchetatorii, ar fi fost violată, bătută şi apoi ucisă cu sânge rece.

Macabra descoperire a fost făcută în cursul dimineţii de ieri, la Palazu, şi le-a fost sesizată autorităţilor locale de doi dintre vecinii bătrânei. Echipele de cercetare trimise la faţa locului, pe strada Fundătura din Vii, au identificat victima în persoana Mariei Abadei, în vârstă de 59 de ani, din Constanţa. Trupul neînsufleţit era prăbuşit la pământ, în holul locuinţei, şi acoperit cu o saltea. Sub saltea, anchetatorii aveau să descopere fapte şocante. Bătrâna era dezbrăcată de la mijloc în jos şi avea lenjeria intimă în vine. Medicul legist care a examinat-o preliminar spune că pe trupul neînsufleţit au fost descoperite urme care atestă violenţa.

Anchetatorii spun că probele indică săvârşirea unui viol şi a unei crime şi au trimis cadavrul la Morga Cimitirului Central, unde urmează ca raportul medico-legal să infirme sau să confirme ipoteza. Între timp, cercetarea la faţa locului continuă, pentru a preleva probe care să-i îndrume spre conturarea unei piste concrete în anchetă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii