Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coşmarul familiei Şaban continuă Fiica Larei, luată de autorităţile constănţene şi dusă, de urgenţă, în Turcia (galerie foto)

ro

20 Jun, 2012 02:30 3895 Marime text
lara_1.jpgÎn sprijinul lui Eray Ekrem Arda şi-au făcut apariţia, la vila Larei, mai mulţi avocaţi, printre care şi Lucian Marius Papacostea, apărătorul lui Shyti Blenis, albanezul condamnat la detenţie pe viaţă în dosarul triplului asasinat de la Mangalia

Mutare-şoc a politicianului turc Eray Ekrem Arda, nepotul lui Huseyin Sipahi, presupusul concubin al Larei Şaban, tânăra de 27 de ani, ucisă, pe data de 3 mai, în municipiul Constanţa. Ieri dimineaţă, la vila familiei Şaban şi-au făcut apariţia mai mulţi poliţişti, avocaţi precum şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru a o lua pe fiica de trei ani a Larei, recunoscută de Eray Ekrem Arda. După mai multe ore de negocieri, autorităţile constănţene au luat-o pe micuţă şi au predat-o unui reprezentat al lui Eray Ekrem Arda. La scurt timp, potrivit unor surse apropiate anchetei, fiica Larei Şaban a fost transportată cu un avion particular direct în Turcia.

La acţiunea de ieri au fost prezenţi, ca simpli observatori, şi reprezentanţi ai Direcţii Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Coşmarul familiei Şaban continuă! Ieri, în urma unei presupuse plângeri formulate de Eray Ekrem Arda, tatăl copilei de trei ani a Larei Şaban, avocaţi şi poliţişti au percheziţionat vila în care bunica micuţei locuia. După mai multe ore de negociere, organele de anchetă au luat-o pe minoră şi au încredinţat-o reprezentatului legal al lui Eray Ekrem Arda. Cu toate că familia Larei Şaban s-a opus cu vehemenţă. După cum arătam şi mai sus, în sprijinul lui Eray Ekrem Arda şi-au făcut apariţia, la vila Larei, mai mulţi avocaţi, printre şi Lucian Marius Papacostea, apărătorul lui Shyti Blenis, albanezul condamnat la detenţie pe viaţă în dosarul triplului asasinat de la Mangalia. Potrivit unor surse, Eray Ekrem Arda ar fi depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa în care o acuză pe mama Larei Şaban de lipsire de libertate. La acţiunea de ieri au fost prezenţi, ca simpli observatori, şi reprezentanţi ai Direcţii Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Inspectorii DGASPC au vrut să vadă dacă micuţa este bruscată, sau este supusă vreunei suferinţe în timpul procesului de încredinţare. În continuare, Ghiunal Gilberto Şaban şi George Davidescu, suspecţi de uciderea Larei Şaban, se află în Penitenciarul Jilava, unde aşteaptă să fie supuşi unei expertize psihiatrice. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că, zilele acestea, magistraţii Tribunalului Bucureşti vor stabili primul termen de judecată în dosarul declinat de la Constanţa, unde Eray Ekrem Arda solicita încredinţarea copilei de trei ani. De asemenea, este de aşteptat că în perioada imediat următoare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa să ceară instanţei de judecată prelungirea măsurii arestării preventive faţă de cei doi suspecţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii