Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornel Georgescu, autorul accidentului mortal din zona CET, trimis în spatele gratiilor

ro

09 Feb, 2017 15:27 2009 Marime text

La data de 09.02.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au depistat pe G.C.R., în vârstă de 28 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani, 9 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și fuga de la locul accidentului. Bărbatul în cauză a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Acest fapt a urmat deciziei judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, care au închis, ieri, printr-o sentinţă, definitivă, dosarul tragediei rutiere din cartierul CET, de la finele lunii mai 2016.
 
Mai precis, este vorba de Cornel Robert Georgescu, care, potrivit Serviciului Rutier Constanţa, a condus, la finele lunii mai 2016, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei.

n momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Petru Poni, poliţiştii spun că şoferul a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.
 
În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa mai spun că, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul în care s-a petrecut evenimentul, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. 

În urma accidentului respectiv, un copil a decedat. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: Tragedie rutieră în CET! Un copil a murit. Judecătorii au închis dosarul. Avem decizia finală 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii