Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilărie de coşmar pentru o minoră din Medgidia Marin Dumitru şi-ar fi violat fiica timp de trei ani

ro

23 Oct, 2014 00:00 1835 Marime text
Marin Dumitru va ajunge după gratii pentru că şi-ar fi violat fiica minoră timp de trei ani la rând. Magistraţii Judecătoriei Medgidia au dispus condamnarea bărbatului la 14 ani, cinci luni şi zece zile de închisoare. Decizia nu este definitivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia susţin că traiul de coşmar al fetei a început la data de 2 iunie 2011, în jurul orei 15.30, când, aflându-se la domiciliul său, Marin Dumitru a întreţinut raport sexual cu fiica sa minoră (în vârstă de 12 ani), în timp ce se afla într-o cameră a casei, iar după aproximativ două ore, a întreţinut din nou raport sexual cu fiica sa, într-o magazie aflată în curtea de la aceeaşi locuință. Minora a fost constrânsă să întreţină raport sexual atât prin acte de violenţă, cât și prin amenințări cu acte de violenţă, mai susţin anchetatorii.

Timp de aproape trei ani, în perioada august 2011 - iunie 2014, de aproximativ 2-3 ori pe săptămână, Marin Dumitru a întreținut acte de natură sexuală cu fiica sa minoră, acte ce constau în atingerea cu brutalitate a zonelor intime, comise prin ameninţare cu acte de violență, susţine purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Medgidia, procurorul Ciprian Bodu.

Minora a încercat să se sinucidă în repetate rânduri

Nemaiputând să îndure acest trai de coşmar, minora a încercat să se sinucidă de două ori, înghiţind mai multe pastile şi consumând o cantitate însemnată de alcool medicinal, mai susţin procurorii.
       
La data de 15 iulie 2014, Marin Dumitru a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată. Pe 13 octombrie 2014, Judecătoria Medgidia l-a condamnat pe Marin Dumitru la o pedeapsă de 14 ani, cinci luni și zece zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă agravată și în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii