Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în Portul Agigea, încheiate cu dosare penale!

ro

07 Jul, 2015 00:00 2677 Marime text
Poliţiştii au efectuat controale în Portul Constanţa Sud - Agigea, pentru prevenirea neregulilor în domeniul depozitării combustibililor pentru nave.
 
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, din cadrul Biroului Transporturi Navale şi poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime. Poliţiştii au efectuat un control în Portul Constanţa Sud - Agigea, verificând gestiunea combustibililor şi lubrifianţilor la navele aparţinând unei societăţi comerciale din Galaţi. În urma controlului, la o navă împingător, poliţiştii au depistat un plus de 220 de litri de motorină, care nu era menţionat în documentele navei.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că motorina era în gestiunea unui șef mecanic, motiv pentru care au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de creare de plusuri în gestiune, prin mijloace frauduloase. De asemenea, la o altă navă împingător, poliţiştii au constatat o lipsă în gestiunea şefului mecanic de 404 litri de motorină, în valoare de 2.400 de lei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. Totodată, a fost efectuat un control la un container ce aparţine unei societăţi comerciale din Bucureşti, în care poliţiştii au depistat 1.080 de roboţi din plastic şi 720 de păpuşi muzicale, jucării care purtau însemne ale unei mărci protejate. Jucăriile, cu o valoare de piaţă estimată la 180.000 de lei, au fost reţinute de către organele vamale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii