Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contabila şefă din cadrul IPJ Constanţa ar fi fost „lucrată" de colegi

ro

18 Feb, 2011 00:50 3781 Marime text
cap_5.jpgContabila şefă din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisar şef Georgeta Grădinaru, despre care se spune că ar fi cercetată pentru delapidare, a fost „lucrată" din interiorul instituţiei, potrivit unor surse bine informate. Deşi am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate de la comisar şef Grădinaru, acest lucru nu a fost posibil.

După cum arătam şi în ediţia trecută, fosta şefă a Compartimentului Financiar din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, comisar şef Georgeta Grădinaru ar fi ajuns în colimatorul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pe motiv că ar fi sărăcit bugetul instituţiei cu suma 6.000 de lei. Apropiaţii anchetatorilor spun că Georgeta Grădinaru ar fi ajuns în colimatorul procurorilor, din cauza colegilor. Amintim că, potrivit aceloraşi surse, vineri, 11 februarie 2011, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) şi Direcţia Generală Anticorupţie ar fi dispus efectuarea unei „vizite" sediul IPJ Constanţa, unde ar fi sigilat casieria. De menţionat Georgeta Grădinaru a obţinut postul de contabil şef al Poliţiei Judeţului Constanţa în urmă cu aproape o lună de zile, după ce a câştigat concursul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marinarul PF 07 Mar, 2011 08:07 la brn a dat sporuri ilegale unor politisti (ex spor de frontiera) prejudiciind MIRA cu zeci de mii de roni (contabilul sef dinnaintea ei nu le dadea. de atunci au crescut misiunile,mai ales in localitatile izolate). Pe de alta parte a taiat sporul de manevra ce li se cuvenea unor politisti prejudeciindu-i cu sume importante de bani (unul a dat-o in judecata si a castigat dar ceilalti nu si-au mai recuperat banii). da cea mai dura faza a fost ca si-a organizat niste misiuni la Constanta in 2010 chiar in perioada cand iubitul ei, Marian S. era la curs petrecand clipe de neuitat pe banii statului.Aceasta e Lady Gaga (Gradinaru Georgeta) care e mare sef la IPJ C-ta acum.
  • marinarul granicer 26 Feb, 2011 14:56 prin ani 1994 marina graniceri braila s-a procopsit cu o contabila salariat civil, cotoarba.s-a inprietenit imediat cu fica cdt.U.si cu toti soldatii si citeva cadre care ii acceptau expresiile vlgare,ca la usa cortului,ea crede ca este originala.[sar putea sa aba dreptate pentru ca este copil din flori de etnie rroma din braila]avea doua fete,sotul ofiter plecat in misiune in afara,cind sa intors cotoarba adus mobila la un coleg of.divortat [actualul sot]ca sa-si zugraveasca casa,numai ca nu sa mai intors la sot si copii.a terminat facultatea la i.D.D.FF,DAI,DAI si cum se ducea de citeva ori pe luna la i.g.p.f.a fost unsa ofitereasa si incadrata la calafat,apoi s-a intors la vecha U.ca sefa de servicu,cand a auzit ca U.se desfiinteaza s-a mutat la baza de re paratii nave,sa-i faca si pe ei oameni si acum ii "ciurueste" si pe plitisti din cta.asa ca stimati pol. "a-ti pus mina pe un bulgare de aur",multumitii celui care a incadrat-o.
  • Stan Patitul 19 Feb, 2011 00:27 mai adaugati la CV-ul cotoarbei si Baza de reparatii nave Braila (2008-2010)