Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contabila şefă a IPJ cercetată pentru delapidare, pârâtă de colegi la DGA

ro

09 Mar, 2011 01:42 1654 Marime text
Comisarul-şef Georgeta Grădinaru, contabila şefă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, s-a aflat şi în atenţia Direcţiei Generală Anticorupţie.

Mai exact, cu câteva zile înainte de sigilarea casieriei Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, 11 februarie, în atenţia Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa, unul dintre angajaţii inspectoratului a depus o sesizare anonimă. În respectivul document, salariatul IPJ Constanţa se plângea ofiţerilor DGA cu privire la comportamentul comisarul-şef Georgeta Grădinaru şi de o posibilă „gaură" în valoare de 100 de milioane de lei vechi. La scurt timp, cazul contabilei şefe a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care şi în prezent derulează cercetări. După cum precizam şi în ediţiile trecute, Georgeta Grădinaru şi-ar fi însuşit suma de 6.000 de lei din bugetul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, iar potrivit unor surse neoficiale comisarul şef ar fi mers în Brăila unde şi-ar fi achitat mai multe facturi, printre care şi cea bancară. Georgeta Grădinaru, care a condus şi Compartimentul Financiar al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, este cercetată disciplinar şi de colegii din inspectorat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 09 Mar, 2011 17:57 Cred ca dl.inspector general ar trebui intrebat,cu privire la eventualele disponibilizari,ce prefera: 1.sa disponibilizeze politisti,cu experienta si specialisti,dar care au varsta de peste 50 ani,sau 2.sa mentina in functii si chiar sa promoveze,asa zisi politisti de factura contabilei sefe,doar pentru ca .....asa trebuie. Pe aceasta cale,il informez pe dl.inspector general ca "distina doamna" face parte din categoria politistilor "betivi si nenorociti" (parca asa s-a exprimat domnia sa,nu?).Cand fac aceasta afirmatie,va garantez ca sunt in cunostinta de cauza.