Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul onorific al Regatului Norvegiei la Constanţa Dosarul lui Laurenţiu Adrian Lazăr se află încă la Poliţia Rutieră

ro

14 Nov, 2014 00:00 3620 Marime text
Dosarul în care consulul onorific al Regatului Norvegiei la Constanţa este cercetat pentru ucidere din culpă se află încă în lucru la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa.
 
Un bărbat de 48 de ani, din Constanţa, şi-a pierdut viaţa pe 18 septembrie 2013, într-un accident rutier. Potrivit anchetatorilor, Laurenţiu Adrian Lazăr, de 45 de ani, consulul onorific al Norvegiei la Constanţa şi, la acea vreme, directorul Agenţiei de Crewing Barklav din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe prima bandă, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Ajuns în zona Campusului Universitar, spun poliţiştii de la Rutieră, acesta l-a acroşat pe Aurelian Smâdu, de 48 de ani, din Constanţa, care a încercat să traverseze şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto. În urma impactului, pietonul a fost rănit grav. O ambulanţă chemată la locul coliziunii a transportat victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În pofida eforturilor depuse de medici, bărbatul a murit în unitatea sanitară, la scurt timp după producerea accidentului rutier.
 
Poliţiştii spuneau, la data producerii tragediei, că l-au testat pe Laurenţiu Adrian Lazăr cu aparatul Drager şi au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii