Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Tănase Simona Anastasia suferă din cauza accidentului

ro

11 Sep, 2010 00:00 5585 Marime text
7_anastasia.jpgComisarul de la Garda Financiară Constanţa, Constantin Tănase, vorbeşte despre accidentul rutier în care a fost implicată fiica sa, Simona Anastasia Tănase, eveniment în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, a fost rănit grav.

„A fost un impact între două maşini. Lucrătorul din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere care s-a antepronunţat, la numai zece minute după producerea accidentului, în sensul că una dintre maşini nu a respectat culoarea roşie a semaforului, nu cred că avea dreptul să facă acest lucru“, ne-a declarat Constantin Tănase. Tot potrivit acestuia, „una dintre maşini a ricoşat pe partea stângă, iar cealaltă în partea dreaptă“. „Una dintre automobile a ajuns pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, s-a lovit de rampa destinată accesului persoanelor cu handicap şi a lovit un domn, (n.r. pe Gheorghe Chioaru), care citea afişele. Nu este relevant cine a condus maşina care l-a accidentat pe respectivul domn, deoarece în urma anchetei s-ar putea stabili, de fapt, că unul dintre automobile, nu ştiu care, a intrat pe roşu, iar celălalt, care n-a intrat pe roşu, l-a lovit pe domnul Chioaru. Eu nu insinuez nimic“, a mai arătat Tănase. Acesta a continuat spunând că fiica sa, Simona Anastasia Tănase, a dat o declaraţie la Poliţie şi s-a prezentat Parchet. „S-a insinuat că maşina care l-a lovit pe domnul Chioaru trebuie să fie vinovată de producerea accidentului. De ce? La zece minute după producerea accidentului nu te poţi pronunţa, deja este un dosar penal acum, pe rol. Necesită cercetare, pe care trebuia s-o facă acel poliţist. Se pare că ăsta a fost cel mai evident caz de vinovăţie al uneia sau alteia dintre părţi, pentru că nu ştiu cine a vrut aşa. A fost atât de evident încât nu a trebuit să întrebăm pe nimeni“, a mai „tunat“ comisarul de la Garda Financiară Constanţa. Tatăl Simonei Anastasia Tănase mai spune că tânăra şoferiţă suferă din cauza celor întâmplate şi că mass-media a pornit un război împotriva ei. „Este foarte regretabil ceea ce s-a întâmplat“, a conchis Constantin Tănase. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 12 Sep, 2010 17:08 mai sa fie si sufera rau de tot
  • MY MUIANOS POLITIAS RUMENA 11 Sep, 2010 14:56 SUNT FT STRESATA..NU MAI POT LUA NICI O MUIUTA DE LA CLIENTI..
  • eu 11 Sep, 2010 13:21 lefurile nu sunt mari, dar spagile sunt ENORME! greseala apartine parintilor!
  • cititor 11 Sep, 2010 05:18 x6 nu e masina pentru o incepatoare.daca acum are x6,la35 de ani va avea rolls roys.sunt lefuri mari la garda financiara?