Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni răniţi în accidente

ro

25 Feb, 2012 00:51 1292 Marime text

În urmă cu două zile, ora 10.30, în municipiul Constanţa, Kenan B., de 31 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Soveja şi din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers către dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar în acceaşi direcţie de mers. În urma impactului dintre autoturisme, cel de-al doilea, a fost proiectat în afara părţii carosabile, unde a lovit doi pomi şi s-a răsturnat, rezultand vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri.

În aceeaşi zi, ora 12.00, în judeţul Constanţa, Gheorghe Z., de 56 de ani, din Iaşi, a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Ciocarlia de Jos şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul şcolii, a surprins şi accidentat uşor pe minora Sever M., de 12 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

La data de 23 februarie, ora 15.00, în municipiul Constanţa, Silvia B., de 44 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Merişor şi ajungând la intersecţie cu strada Baba Novac din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului „Oprire", a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de Cătălin M., de 28 de ani, din Constanţa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei M.C.Ş., de trei ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Seara, la ora 20.00, în municipiul Constanţa, Alin Daniel O., de 29 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, a condus un autoturism pe strada Poporului şi ajungând în zona unui marcaj pietonal a surprins şi accidentat uşor pe Vasile B., de 43 de ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii