Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, aveţi grijă când încuiaţi maşinile în parcările mall-urilor şi supermarketurilor! O şoferiţă povesteşte ce a păţit

ro

03 Nov, 2016 10:19 17451 Marime text
O femeie din Constanţa a căzut ieri victima hoţilor din autoturisme, chiar în parcarea unui important centru comercial de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
 
Constănţeanca a povestit, în amănunt, pe Facebook, cum ieri, în jurul orei 13:00, şi-a lăsat maşina în parcarea mall-ului, având grijă s-o încuie. După 20 de minute, femeia s-a întors la autoturism şi a deschis portbagajul pentru a pune acolo cumpărăturile.
 
„Ce să vezi? Tot ce aveam în portbagaj nu mai era! M-am panicat, ştiam că am încuiat maşina, de obicei apăs de mai multe ori. Auzisem sunetul specific închiderii centralizate. Dispăruse ce aveam în torpedou şi cotiera. Ziua, în amiaza mare, mi-au furat bunurile fără să forţeze în vreun fel maşina“, a scrie pe contul ei de socializare constănţeanca..
 
Femeia a sunat la 112, după ce, spune ea, paznicii de la mall au părut dezinteresaţi să încerce să-i rezolve problema.
 
„ [Poliţiştii] Au venit în 5 minute şi m-au întrebat toate detaliile, apoi am mers la secţie să depun plângere“, mai spune femeia.
 
Constănţenca spune că după două ore, oamenii legii au reuşit să identifice o suspectă. Conform IPJ Constanţa, este vorba despre o fată de 17 ani, din Ovidiu. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
„Nu-mi venea să cred că a rămas în parcare să acţioneze“, mai spune femeia păgubită. „Mare grijă! Se poartă, mai nou, să pună ochii pe maşini mai arătoase şi au o telecomandă minune care bruiază sistemul de închidere centralizat“, mai adaugă aceasta.
 
„Minora trimisă la treabă nu a recunoscut nimic până la percheziţie, dar ce să vezi, în pantaloni avea iPod-ul meu. Nu mi-am putut recupera şi restul bunirilor, dar sper să se rezolve“, afirmă cu optimism constănţeanca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii