Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Sensul giratoriu, intens circulat, cu asfalt nepeticit. La capăt are o râpă. Unde mai cade câte o mașină (galerie foto)

ro

14 Nov, 2016 07:36 16582 Marime text
De ceva vreme, s-a dat în funcțiune podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră care avea drept scop posibilitatea intrării în reparații a vechiului pod de la Agigea.
 
Noul pod pe care se intră, dinspre Constanța către Mangalia, direct din sensul giratoriu de la intersecția A4 cu DN 39, este unul îngust, cu tot felul de sensuri giratorii, unele dintre ele adevărate capcane.
 
Unul este chiar cel pe care îl întâlnești în cale, de la DN 39, către fostul sanatoriul de dermato-venerice, cum era cunoscut, acum dezafectat.
 
Acolo întâlnești prima capcană: un sens giratoriu spre care se coboară, și cu puțină neatenție ajungi, prin parapeții metalici, direct în râpa dinspre calea ferată.
 
O fi vreunul care să ne spună: hai mă cu drobul de sare!
 
Ei bine nu-i chiar așa. Pentru că s-a și întâmplat, nu odată, nu de două ori ci de mai multe ori.
 
Iar urmele lăsate de accidente diferite în locul pe care îl menționăm arată că acolo au avut loc astfel de evenimente pe care nici dușmanilor nu le dorești.

Facem precizarea că sensul giratoriu are toate presemnalizările respectiv indicatoare de limitare a vitezei, presemnalizare sens giratoriu cu indicator clasic, cu panouri suspendate prevăzute cu lumini intermitente, indicator sfârșit de autostradă, benzi transversale profilate pe carosabil.
Și cu toate astea....

Sursa foto: ZIUA de Constanta 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii