Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, pe cale să piardă mai mulţi procurori. Iată cine sunt şi unde solicită transferul!

ro

26 Jan, 2016 00:00 4759 Marime text


Iuliana Magdalena Olteanu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.
 
Mai departe, Florin Stelian Bobin, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar Mioara Chiriacescu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Harşova, vrea să lucreze în Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.
 
Irinel Marius Mocanu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Asta în timp ce Ştefan Radu Oprescu, din  Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, ar vrea să plece într-una dintre cele şase unităţi de parchet din Bucureşti, însă ar accepta să fie transferat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.
 
Alexandra Nora Mircea, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, şi-a cerut transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar Cristina Beatrice Pitrop, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, vrea să vină la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Angelica Van, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, Narcisa Georgiana Apostol, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, vrea să plece la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
 
Solicitările de transfer vor fi analizate de Secţia de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii în şedinţa de mâine.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 26 Jan, 2016 11:14 * "SI-AU FACUT SUMA SI-AU LUAT CASE IN BUCURESTI SI ACUM FUG SA LI SE PIARDA URMA"...asa imi spuse mie nea Ion... *