Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Femeia rănită în accidentul din zona Hotelului Sport a murit la spital (galerie foto)

ro

15 May, 2017 08:54 11136 Marime text
Femeia grav rănită în accidentul ce a avut loc în data de 10 mai 2017, în jurul orei 21.00 pe Strada Mircea cel Bătrân din Constanța, în zona Hotelului Sport a murit la spital. Victima a fost internată în Secția Neurochirurgie, la Terapie Intensivă, starea ei fiind de la început critică. Pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranian sever, iar cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, a doua zi după accident (vineri, 11 mai) aceasta s-a stins din viață.

Reamintim că, un accident rutier a avut loc în data de 10 mai 2017, în jurul orei 21.00 în apropierea hotelului Sport. Victima, o femeie de aproximativ 60 de ani, a fost rănită grav fiind găsită în inconştientă de cadrele medicale. A fost diagnosticată iniţial cu traumatism cranio-facial si a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru tratament de specialitate.

Martorii susţin că femeia a ieşit dintre maşinile parcate şi nu s-a asigurat când a fost lovită de un autoturism Mercedes. În urma impactului extrem de violent femeia s-a lovit cu capul de asfalt şi a pierdut foarte mult sânge, dovadă în acest sens fiind şi urmele de la faţa locului. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Femeia, rănită în urma accidentului rutier de aseară din Constanţa, se află în stare gravă

UPDATE. Accident rutier în Constanţa, în zona Hotel Sport. O persoană a fost grav rănită (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii