Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Doi bărbaţi arestaţi preventiv pentru că ar fi lovit cu toporul un pieton pe trecere

ro

06 Feb, 2017 16:35 2403 Marime text

Incident în trafic, cu câteva zile în urmă, la intersecţia bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Bucureşti. Potrivit poliţiştilor, 
urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unor infracțiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, polițiștii din cadrul Secției 3 i-au identificat și reținut pe V.C., în vârstă de 31 de ani și V.N., în vârstă de 56 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor.

Mai precis, un pieton care ar fi traversat pe trecere de pietoni ar fi reproşat unui conducător auto al unei autoutilitare că nu i-a acordat prioritate, moment în care ocupantul scaunul din dreapta şoferului a ieşit din maşină şi l-a lovit pe pieton cu partea netăioasă a unui topor. Ulterior, şi şoferul autoutilitarei a ieşit în  maşină şi l-a lovit pe bărbatul respectiv, de 42 de ani. 
Astfel, la data de 01.02.2017, cei doi bărbați ar fi comis faptele asupra uni bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care se afla pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa.

Având în vedere cele întâmplate, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au efectuat cercetări, s-a înaintat propunere de arestare preventivă pe numele celor doi, iar instanţa a dispus arestarea lor pentru o perioadă de 20 de zile.  



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii