Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Detalii cutremurătoare. Femeia decedată în incendiul din Km. 4-5 și-ar fi înjunghiat fiica de doi ani și apoi a dat foc locuinței

ro

06 Sep, 2017 15:50 6893 Marime text
Detalii înfiorătoare ies la iveală în urma anchetei incendiului izbucnit la sfârșitul lunii august într-un apartament de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, zona Km. 4-5. Femeia găsită decedată în apartament și-ar fi înjunghiat fetița de nici doi ani și apoi a dat foc locuinței.
 
Potrivit procurorului Cătălin Mihăilescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, la data de 1 septembrie în jurul orei 12.00 noptea Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că în seara de 31 august în jurul orei 22.10 într-un apartament din municipiul Constanța a izbucnit un incendiu la apartament în care s-a constatat decesul unei femei de 33 de ani și al fiicei sale de doi ani.

”În acel apartament s-a mai identificat în dreptul ușii de acces și o a treia victimă de 3 ani care a fost internată în spital în stare de comă însă în prezent este în afara oricărui pericol. Urmare a acestei sesizări s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunile de omor, tentativă la infracțiunea de omor și distrugere. În prezent s-a dispus efectuarea unor expertize medico-legale pentru a se stabili cauzele și împrejurările deceselor celor două persoane, iar concluziile preliminare formulate de medicii legiști din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Constanța s-a stabilit că pe corpul victimei minore decedate există urme de înjunghiere ce au fost produs de cu un obiect tăietor înțepător, posibil cuțit” - a mai precizat procurorul Mihăilescu. 

 
În apartamentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu, locuiau o tânără de 33 de ani, originară din Ucraina și cele două fetițe ale ei, de aproximativ doi ani și de trei ani. Soțul femeii era plecat la muncă în Germania și, potrivit unor vecini acesta ar fi acuzat-o pe femeie că fetița de nici doi ani nu ar fi a lui. De aici ar fi apărut mai multe discuții în contradictoriu.

Anchetatorii au exclus în cazul tragediei varianta unui jaf, având în vedere că ușa de la intrare era încuiată pe interior. Fetița de trei ani a scăpat cu viață datorită unui vecin care nu a stat pe gânduri atunci când a auzit străgătele de ajutor ale acesteia. Bărbatul a spart ușa și a intrat în locuința inundată de fum și a scos fetița din flăcări. 

Citește și: 

UPDATE. Explozie urmată de un incendiu într-un apartament din Constanța. Pompierii chemați în ajutor. O mamă și copilul ei au ars de vii în casă (galerie foto + video)

UPDATE Tragedie. Imagini șocante de la explozia de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Mama și fiica arse de vii. Un vecin a salvat celălalt copil. Mulți evacuați din bloc (galerie foto+video)

Medicii, despre starea victimelor din incendiul de azi-noapte. O mamă şi copilul ei şi-au pierdut viaţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii