Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conform unui top nasul.tv Preşedintele CJ Constanţa, pe primul loc în materie de prejudiciu (rechizitorii)

ro

11 Dec, 2014 00:00 2020 Marime text
Jurnaliştii de la nasul.tv au dat publicităţii, ieri, un clasament al şefilor de Consilii Judeţene din ţară cercetaţi ori judecaţi în diverse dosare, precum şi prejudiciile calculate de magistraţi în respectivele cauze.
 
Pe primul loc în acest top se află Nicuşor Daniel Constantinescu „(PSD), preşedintele CJ Constanţa“, care „este cercetat de DNA în cinci dosare“. „Acesta a fost eliberat din arestul preventiv pe 5 decembrie şi plasat sub control judiciar. Prejudiciu: 30 de milioane de euro“, se mai arată în topul celor de la nasul.tv.
 
În fapt, Nicuşor Constantinescu este judecat, din 2008, alături de aproape 40 de persoane, în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, unde procurorii DNA au calculat un prejudiciu în valoare de 114 milioane de euro (dintre care 77,77 de milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa).
 
Mai departe, preşedintele CJ Constanţa este judecat la Curtea de Apel Bucureşti, într-un dosar, alături de alte 18 persoane fizice şi juridice, pentru un presupus prejudiciu de 31 de milioane de lei.
 
Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI
 
Nicuşor Daniel Constantinescu este acuzat şi de abuz în serviciu în formă continuată. Prejudiciul în acest dosar a fost calculat la suma de 67.211,32 de lei.
 
Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI
 
Mai departe, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este judecat şi la Tribunalul Bucureşti.

Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI
 
Articolul integral al nasul.tv poate fi citit accesând următorul link
http://www.nasul.tv/2014/12/10/incredibil-cum-au-furat-banii-romanilor-top-10-sefi-de-cj-care-au-prejudiciat-statul-cu-peste-60-de-milioane-euro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexe 10 Dec, 2014 23:04 e total nevinovat, soro lume! e vânat politic de Basescu! N-a furat nimic, e cel mai cinstit om! Si mai e si bolnav pe deasupra! mai fuge prin SUA si toata lumea, doar-doar iese Ponta presedinte sa ii dovedeasca Ponta nevinovatia, sa-i spele dosarele grele...Asta era Romania lui Ponta. Bine ca va pica in cap cu toti penalii la inchisoare, penali care au tupeul de a sustine ca sunt nevinovati.