Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conduci băut, fără permis, cu numere expirate, faci accident şi scapi

ro

15 Jul, 2011 00:00 1525 Marime text
O minoră a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat. Incidentul rutier a avut loc pe raza localităţii Nazarcea, iar, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, şoferul maşinii era băut, nu avea permis de conducere şi numerele de înmatriculare erau expirate. În ciuda acestora, reprezentanţii Poliţiei Rutiere spun că drumul pe care a avut loc accidentul era închis pentru asfaltare, motiv pentru care individul riscă să fie cercetat, cel mult, pentru vătămare corporală din culpă.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că Francis Zeller, de 26 de ani, din Focşani, a condus, în urmă din două seri, un Fiat, autoturism înmatriculat în Germania, către DN 2 A. În momentul în care a ajuns în localitatea Nazarcea, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat rănirea minorei Florentina Larisa M., de patru ani, pasageră în Fiat, fetiţa şoferului. Copila a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Poliţiştii au descoperit că şoferul nu avea permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar numerele de înmatriculare erau expirate. Cu toate acestea, Zeller poate scăpa aproape basma curată, dat fiind că incidentul a avut loc pe un drum închis circulaţiei pentru reparaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice-dna-csm-sri? 15 Jul, 2011 05:51 ce e curios? nicoleta colsiz ilie a trecut in sens interzis pe trotuar partid conservator- spate magazin tomis acum un an peste capusorul unui copil de 2 ani-ucis pe loc si e libera-parchet politie corupte-e libera sa ucida din nou-dna dga sri dgipip tac-blestem pe voi