Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducea un BMW furat

ro

07 May, 2009 00:58 2718 Marime text
BMW_furat_1.jpgUn bărbat de 28 de ani a fost depistat de către poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Constanţa în timp ce conducea un autoturism ce figura ca furat dintr-un stat membru al Uniunii Europene.
 Ionel Sandu, domiciliat în Constanţa, a fost oprit în trafic în timp ce se afla la volanul unui BMW, model 5201, înmatriculat în Italia. Oamenii legii i-au solicitat actele, însă acesta nu a putut prezenta decât un act de vânzare-cumpărare, lucru care, evident, a stârnit suspiciuni cu privire la provenienţa maşinii.
BMW_furat_2.jpgAu urmat verificări efectuate prin Punctul de Contact Oradea, din care a reieşit faptul că autoturismul în cauză figura în evidenţele Interpol ca fiind furat din Italia încă din luna mai a anului trecut.
Pus în faţa unei situaţii dificile, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat şi a mai susţinut că l-a achiziţionat dintr-un târg din Deva, contra sumei de 5.500 de euro.
În ciuda afirmaţiilor de nevinovăţie, lui Sandu i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt. La ora actuală, autoturismul în cauză se afla depus la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion iliescu 07 May, 2009 07:48 baietei tatii..cumparati masini din bulgaria..sunt ft ieftine..nu v-ati pus intrebarea de unde le-au uschit....toate sunt ciordeli(furaciuni)...
  • sa mai cumparati masini din bulgaria 07 May, 2009 07:47 baieteii tatii,va rog frumos sa mai cumparati masini din bulgaria...sunt toate numai ciordeli,furaciuni din europa...