Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat definitiv după ce ar fi agresat o casieră a unei case de amanet din Constanţa

ro

22 Apr, 2016 00:00 1528 Marime text


Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe Daniel Bocşă la pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie. Nemulţumit, Daniel Bocşă a contestat la Curtea de Apel decizia, însă magistraţii au respins ca nefondat apelul acestuia. Decizia Curţii de Apel este definitivă.
 
Judecătorii constănţeni i-au impus lui Daniel Bocşă să respecte următoarele măsuri de supraveghere: „a) să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa; b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă“, potrivit minutei.
 
Bocşă este obligat să plătească părţii civile daune morale în valoare de 20.000 de lei şi 4.000 de lei cheltuieli de judecată. Din durata pedepsei i se scade reţinerea, de la 9 martie 2011 până la 30 martie 2011.
 
Reamintim faptul că Daniel Bocşă, în data de 7 decembrie 2010, împreună cu o altă persoană, ar fi agresat o casieră a unei case de amanet „cu scopul de a sustrage bunuri din interiorul acesteia“. Victima ar fi suferit leziuni care ar fi necesitat aproximativ nouă zile de îngrijiri medicale, potrivit oamenilor legii.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii