Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante la IPJ Constanța Comisarul șef Adrian Rapotan iese la pensie (galerie foto+video)

ro

10 Nov, 2016 10:35 4483 Marime text
Astăzi la sediul IPJ Constanța are loc o conferință de presă. În cadrul acestui eveniment comisarul șef Adrian Rapotan va anunța că iese la pensie.

„Mâine este ziua mea de naștere și prima mea zi de pensie. A fost o cursă maraton de 33 de ani și 3 luni de când am terminat Academia de Poliție. Sper să am parte de liniște. Să fiu sănătos și să mă dedic mai mult familiei. Voi incepe de săptămâna viitoare activitatatea în mediul privat. Diseară voi preda pistolul,” a declarat Rapotan în cadrul conferinței.

De asemenea, acesta a recomandat colegilor polițiști să-și facă în continuare meseria în mod profesional:

„Le recomand polițiștilor să se dedice muncii. Să-și facă meseria cu pasiune și să se ferească de politică. Să stea departe de spectrul politicului”, a accentuat comisarul șef..

În ceea ce privește presa, Rapotan susține următoarele:

„Au fost niște greutăți inerente, la începutul anilor ’90 pentru cei care au venit în presă. Mulți nu au avut vocație sau chemare pentru această profesie deosebit de pretențioasă, după cum vedeți au mai rămas puțini. La ora actuală presa constănțeană este o presă deosebită și mă mândresc cu ea.”

Jurnalista Ema Mihăilă a fost desemnată de ziariștii constănțeni să adreseze un mesaj din partea lor:

„Poate au fost și zile grele, poate șI noi am fost sâcâitori șI am deranjat, dar asta este meseria de jurnalist, pentru că, după cum ați spus în discursul dumneavoastră, ne înțelegeți perfect. Vă dorim o pensie frumoasă, sperăm să vă bucurațI de ea și ne scuzați dacă am fost mai incisivi, dar noi doar ne făceam treaba. Ne dorim ca cel care va urma la comanda Inspectoratului să fie măcar jumătate din cât ați fost dumneavoastră în sensul colaborării cu presa,” a urat jurnalista.









Sursă foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii