Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul de la Garda Financiară spune că fata lui n-a mai condus Simona Anastasia Tănase, implicată într-un nou accident?

ro

22 Sep, 2010 01:17 7170 Marime text
cap_5.jpgSimona Anastasia Tănase a mai fost implicată într-un accident rutier, după cel din seara zilei de 24 august când Gheorghe Chioaru a fost rănit grav în timp ce se uita la afişele Teatrului Fantasio. Cel puţin, asta susţin gurile rele din oraş. Tatăl fetei, Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, spune că cele mai sus precizate i-au ajuns şi lui la ureche, însă nimic nu este adevărat.

Anastasia.jpgRecent operat de medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care au decis să amputeze piciorul stâng, Gheorghe Chioaru, în vârstă de 71 de ani, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, accidentat de maşina Simonei Anastasia Tănase, vrea să meargă mai departe. La aproape 24 de ore de la operaţia care i-a marcat viaţa, Gheorghe Chioaru a acordat un interviu, de pe patul de spital, cu privire la pensiile pensionarilor din România. Mai exact, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor cere guvernaţilor să nu se atingă de pensiile care sunt sub 1.000 de lei. De altfel, pe data de 6 septembrie, Chioaru trebuia să se prezinte în faţa Comisiilor Parlamentare pentru o ultimă discuţie pe baza unor proiecte de lege pe care le-a promovat către deputaţi şi senatori, pentru susţinerea drepturilor persoanelor vârstnice. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, Gheorghe Chioaru fiind înlocuit de Georgică Bădaru, secretarul general al Asociaţiei CARP. Conform unor surse neoficiale, Simona Anastasia Tănase a mai fost implicată într-un accident rutier, după cel din seara zilei de 24 august, când preşedintele Federaţiei „Omenia" a fost rănit grav în timp ce se uita la afişele Teatrului Fantasio. Conform datelor furnizate de către Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, cele mai sus precizate, anume că Simona Anastasia a mai fost implicată într-un alt accident, nu sunt verosimile. Cu toate acestea, numărul celor care susţin că Simona Anastasia Tănase s-a mai aflat în atenţia rutieriştilor după data de 24 august creşte, zvonul ajungând până la Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, tatăl fetei.

Constantin Tănase nu are nicio pretenţie, dacă fata lui iese nevinovată

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat cu domnul Chioaru. Am auzit şi eu că Simona ar mai fi avut un accident dar nu este nimic adevărat. Din acea seară (n.r. 24 august) Simona nu a mai pornit maşina nici măcar un metru. Nu a mai condus deloc! Simona nu a mai fost implicată într-un alt accident, nici măcar în calitate de pasager", a mai declarat Constantin Tănase. De altfel, Simona Anastasia Tănase a fost depistată de multe ori fără a avea cuplată centura de siguranţă. Mai mult decât atât, aproape de jumătatea lunii iulie, Simonei i-a fost suspendat permisul de conducere pentru prima dată, după ce a depăşit coloana de maşini oprite la semafor. Oamenii legii i-au restituit permisul 30 de zile mai târziu. În cazul în care ancheta va scoate la iveală faptul că fiica lui nu este vinovată de producerea accidentului în urma căruia Gheorghe Chioaru a rămas fără piciorul stâng, Constantin Tănase spune că nu are de gând să se îndrepte împotriva preşedintelui Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor şi nici împotriva Florentinei Dicu, fiica lui Niculae Dicu, patronul şcolii de şoferi Dia Auto, conducătoarea celuilalt automobil implicat în accidentul din faţa Teatrului Fantasio. Momentan, cei din Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa i-au reţinut Simonei permisul de conducere, însă tânăra poate şofa în baza unei dovezi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 22 Sep, 2010 18:31 mafia constanteana din parchet politie si justitie si garda la constanta-ce fac dga sri dna? iau spaga tac.nicoleta colasiz mediator sefa la cec trece cu audi q7 peste capul unui copil de 2 ani .se musamalizeaza cazul-. pe str olteniei proxenetism cu minore droguri arme-la 50 m de parchet si 200 m de politia mun cta.la bariera caraiman si bariera a vlaicu baba novac proxenetism se ia spaga la greu-politia corupta de sus pina jos la fel parchetul-cind va rasculati?
  • vasile 22 Sep, 2010 17:57 florentina dicu m-a accidentat si pe mine acum cativa ani a intrat cu masina pe culoarea rosie a semaforului in intersectie si m-a lovit in spate... am mers la politie unde o cunosteau toti cei de la politia rutiera fiindu-i probabil buni prieteni pentru ca cel gasit vinovat am fot tot eu si chiar am fost amendat... i-am dat asigurarea sa isi repare masina(pe vremea aceea avea o dacia de culoare alba) politia este corupta si se va musamaliza totul ma bucur ca nu mai locuiesc in tara