Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandorul Vasile Chirilă a primit Ordinul „Virtutea Maritimă“

ro

27 Aug, 2014 00:00 4416 Marime text
Preşedintele României a semnat, luni, decretul de decorare a comandorului Vasile Chirilă, comandantul Garnizoanei Mangalia, și a căpitanului comandor în rezervă Alexandru Groparu.

Astfel, cu ocazia Zilei Marinei Române, în semn de apreciere a întregii activităţi desfăşurate şi a rezultatelor remarcabile obţinute în activitatea profesională, președintele Traian Băsescu a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă“ - în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, comandorului Vasile Chirilă și Medalia Naţională „Serviciul Credincios“ - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, lui Alexandru Groparu.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa. De asemenea, şeful statului a semnat decretul de decorare a Drapelului de luptă al Statului Major General.

Cu prilejul aniversării a 155 de ani de la înfiinţarea Statului Major General, în semn de înaltă recunoaştere şi apreciere a activităţii personalului militar şi civil care a determinat obţinerea de-a lungul timpului a unor rezultate remarcabile în domeniul concepţiei, organizării şi conducerii acţiunilor militare, președintele Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Comandor, pentru militari, şi de război, Drapelului de luptă al Statului Major General.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii