Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coliziune cu trei maşini şi opt răniţi, la Hanul Morilor! O familie din Galaţi şi-a ratat sejurul la mare din cauza unui accident provocat pe DN2A

ro

16 Jul, 2014 00:00 2518 Marime text
Opt persoane au fost rănite, ieri după-amiază, în urma unui accident spectaculos produs pe DN2A, în dreptul localităţii Horia, în apropiere de oraşul Hârşova. Trei autoturisme s-au ciocnit din cauza neatenţiei unui şofer, însă, din fericire, niciuna dintre victime nu a fost rănită grav. Printre răniţi se află şi doi copii, membri ai unei familii din Galaţi care venea la mare.

Incidentul rutier a avut loc în momentul în care un şofer din Constanţa, în vârstă de 63 de ani, a efectuat viraj spre stânga de pe drumul naţional, cu intenţia să intre pe DJ 223, către localitatea Tudor Vladimirescu. El nu s-a asigurat şi a fost izbit în plin de un autoturism condus regulamentar, dinspre Hârşova spre Constanţa, de un gălăţean de 35 de ani. Acesta nu a păţit nimic în urma impactului, însă soţia sa, cei doi copii şi un al patrulea pasager aflat în maşină au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Nici şoferul vinovat de producerea accidentului nu a suferit leziuni în urma impactului, însă două femei care se aflau cu el în maşină au fost, şi ele, uşor rănite.

În urma impactului, maşina turiştilor gălăţeni a fost proiectată într-un alt autoturism, aflat staţionat, al cărui şofer intenţiona să iasă de pe DJ223 în drumul naţional. Conducătorul auto şi pasagerul au ieşit cei mai şifonaţi din impact, fiind transportaţi de echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă la Urgenţa Spitalului din Constanţa. Restul celor care au suferit leziuni, şase persoane, printre care şi cei doi minori, au ajuns la Spitalul Orăşenesc din Hârşova, cu leziuni uşoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii