Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocaină cumpărată la Constanţa pentru piaţa din Bucureşti

ro

19 Oct, 2013 00:00 3716 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au procedat la depistarea în flagrant, în municipiul Constanţa, a doi inculpaţi în timp ce încercau să vândă cantitatea de 100 de grame de cocaină unui alt inculpat, pentru a fi ulterior comercializată în municipiul Bucureşti.

Conform organelor de anchetă, prin Ordonanţa din data de 16 octombrie, procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a învinuiţilor S.G, M.F şi D.D sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc, reţinându-se forma continuată pentru primii doi învinuiţi.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpaţii S.G, M.F, în cursul anului 2013, au deţinut şi vândut diferite cantităţi de cocaină, în mod repetat, pe teritoriul României, obţinând astfel importante sume de bani.
Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti.
Cu privire la inculpatul D.D., se reţine că a participat la infracţiunea săvârşită în data de 15.10.2013, împreună cu ceilalţi doi inculpaţi din prezenta cauză.
Cantitatea de droguri de mare risc comercializată este de cca. 235 de grame, valoarea fiind de aproximativ 30.000 de Euro.
La data de 17 octombrie, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea formulată de DIICOT şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a inculpaţilor S.G, M.F şi D.D pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii