Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioban din Ceamurlia de Sus, dispărut la Rasova

ro

29 Apr, 2015 00:00 1863 Marime text
Poliţiştii din Rasova au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Ştefan Marcu, în vârstă de 47 de ani, din satul Ceamurlia de Sus, comuna Baia, judeţul Tulcea. La data de 5 aprilie, el a plecat de pe extravilanul satului Rasova cu scopul de a se deplasa la stâna unui localnic, şi nu a mai revenit.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză lucra ca cioban pe raza localităţii Rasova din anul 2012, iar pe timpul verii obişnuia să lucreze la diferite ferme şi stâne de pe raza judeţului Tulcea. El nu are familie, şi nici locuinţă.
 
Bărbatul are înălţimea de 1.70 m, greutatea de 75-80 kg, constituţie atletică, păr cărunt, barbă neagră, ochi căprui. Prezintă o aluniţă sub ochiul stâng.
La data plecării, purta jachetă din fâş culoare bleumarin cu benzi reflectorizante pe mâneci, pulover din lână culoare crem, pantaloni tip blue jeans de culoare închisă, cizme negre, din cauciuc, căciulă îmblănită.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Rasova sau Dispeceratul IPJ Constanţa, telefon 0241.611.364, interior 20005.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii