Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vine, cine pleacă Se schimbă treaba cu magistraţii constănţeni

ro

23 Mar, 2012 00:00 2563 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a publicat listele oficiale privind repartizarea candidaţilor magistraţi care vor susţine duminică examenul de promovarea în funcţie. Astfel, în timp ce unii dintre judecătorii şi procurorii constănţeni îşi doresc să fie în continuare magistraţi de Constanţa, unii dintre colegii lor au optat pentru alte instanţe şi parchete din ţară. În acelaşi timp, judecători şi procurori din alte judeţe şi-au exprimat intenţia de a practica magistratura la Constanţa.

Potrivit informaţiilor oficiale, printre judecătorii care se gândesc să plece din Constanţa se numără Claudia Raţiu, din cadrul Judecătoriei Constanţa, care a optat pentru Tribunalul Cluj, Elena-Daniela Bogatu, de la aceeaşi instanţă, care şi-a exprimat opţiunea pentru Tribunalul Bucureşti, Mihaela Lavinia Cîrciumaru, care a optat pentru Curtea de Apel Bucureşti, dar şi Cristina Grecu, tot de la Judecătoria Constanţa, care intenţionează să plece la Tribunalul Ilfov dacă va promova examenul pentru grad. Acestora li se adaugă Cristina Radu, de la Judecătoria Constanţa, care a optat pentru Curtea de Apel Bucureşti, dar şi Ionela Daniela Faur, care vrea să plece de la Tribunalul Constanţa la Curtea de Apel Timişoara. Judecătorii din ţară care vor să vină la Constanţa sunt Corina Suzana Artene, de la Tribunalul Vaslui, care a optat pentru Curtea de Apel constănţeană, Lilica Eşanu, care a optat tot pentru Curtea de Apel de la Constanţa, de la Tribunalul Prahova, Alina-Elena Marin, fost preşedinte delegat al Secţiei penale a Judecătoriei Constanţa, care vrea să revină în Constanţa, dar la Curtea de Apel.

Preşedinţi de instanţă

Judecătorii care vor să promoveze de la Tribunalul Constanţa la Curtea de Apel sunt Cristina Belecciu, Dumitru-Radu Comşa, Corina Eugenia Jianu, Ramona Elena Poppa, Laura Smarandi, Andrea Bianca Stoianoglu, Beatrice Mariş, Teodor Viorel Gheorghe, vicepreşedintele Tribunalului Constanţa, precum şi Andreea Ianca şi Iuliana Radu. Totodată, vicepreşedintele Judecătoriei Constanţa, Mihaela Cristina Grădinaru, precum şi preşedintele instanţei, Mihail Stănescu Sas, şi-au exprimat opţiunea pentru Curtea de Apel Constanţa. Magistraţii care vor să promoveze de la Judecătoria Constanţa la Tribunalul Constanţa sunt Constanţa Iulia Barac, Cătălina Neacşu, Iulia-Laura Opariuc Dan şi Leonard Iustin Bourceanu, dar şi judecătorul Cristian Anton David, de la Judecătoria Mangalia. Procurorul care vrea să plece de la Constanţa este Constantin Andreiaş, din cadrul Parchetului Tribunalului, care a optat pentru Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, în timp ce procurorul Iuliana Mircea, de la Parchetul Judecătoriei Brăila, s-a înscris în cursă pentru Parchetul Tribunalului Constanţa. Magistraţii Vasile Balaican, Dana Belciug, Andrei Bodean, Camelia Maria Cenuşe şi Raluca Elena Mihăilescu, de la Parchetul Judecătoriei Constanţa, şi-au exprimat de asemenea opţiunea pentru Parchetul Tribunalului, alături de Monica Mariana Drumea, de la Parchetul Judecătoriei Hârşova, şi de Dragomir Ianuş, de la Parchetul Judecătoriei Medgidia, delegat la Parchetul Tribunalului. Examenul scris va fi susţinut duminică, în capitală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii