Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este primul suspect în cazul băncii jefuite la Constanţa (Galerie foto)

ro

13 Mar, 2012 00:00 2362 Marime text
banca-jafbancaIntesaSanpaoloBank2.jpgDin cauza faptului că au rămas blocaţi la vederea hoţilor, angajaţii băncii nu au reuşit să ofere anchetatorilor date cu privire la identificarea autorilor

Eforturile depuse de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, dar şi cele ale Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, pare să dea roade. Aflat la interviul on line,şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, a precizat că există un suspect în cazul unităţii bancare prădate în seara zilei de 9 martie, după ce doi bărbaţi au reuşit să dispară cu 20.000 de lei.

Misterul jafului de la Intesa SanPaolo Bank, la un pas de fi elucidat. Anchetatorii constănţeni par să fi întins braţul lung al legii după un tânăr, bănuit că a făcut parte din echipa de dublu care a organizat şi pus în scenă acţiunea infracţională. Vineri seara, puţin după ora 17.00. Doi bărbaţi au pătruns în banca din zona Dezrobirii de unde au furat suma de 20.000 de lei.Totul a durat aproximativ 40 de secunde. Din cauza faptului că au rămas blocaţi la vederea hoţilor, angajaţii băncii nu au reuşit să ofere anchetatorilor date cu privire la identificarea autorilor. În ciuda acestui fapt, lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa ar avea un suspect. De altfel, comandantul IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, ne-a declarat că subalternii săi îşi concentrează toate eforturile în vederea elucidării acestui caz. După cum arătam şi în ediţia trecută, nu doar şefii acestei băncii vor avea de suferit de pe urma acestui jaf. Poate cel mai „şifonaţi" vor ieşi cei de la firma de pază, care se îngrija de obiectul bancar prădat. Potrivit unor surse apropiate anchetei, agenţii de pază ar fi ajuns la câteva minute bune de la chemarea lor, fapt care nu a fost deloc pe placul poliţiştilor. De altfel, aceleaşi voci afirmau că societatea comercială în cauză va fi sancţionată. În contextul celor prezentate mai sus, identificarea unui posibil autor poate aduce lumină în acest dosar şi, de ce nu, poate ajuta şi la prinderea celui de-al doilea infractor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii