Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pierde operaţia din Germania Cine este judecătorul care va decide libertatea lui George Becali (rechizitoriu+document)

ro

13 Mar, 2015 00:00 2483 Marime text
Omul de afaceri George Becali se va afla, la finele acestei luni, în atenţia Tribunalului Constanţa, instanţă care l-ar putea pune în libertate.
 

Mai precis, pe data de 31 martie, instanţa va analiza contestaţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa formulată împotriva Judecătoriei Medgidia, care a admis eliberarea condiţionată a lui Becali. Potrivit surselor noastre, contestaţia DNA se va afla în atenţia judecătoarei Nermin Apzait, din Tribunalul Constanţa. Hotărârea va fi definitivă.
 
În contextul primului termen stabilit în dosar, respectiv 31 martie, trebuie menţionat că, în motivarea hotărârii Judecătoriei Medgidia se arată că, pe data de 27 martie, George Becali trebuia să fie supus unei operaţii în Germania.
 
Nermin Apzait îl judecă pe Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, acuzat că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

 
Judecătoarea care decide libertatea lui Becali l-a mai avut în atenţie pe Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, din municipiu, judecat pentru că accidentat-o mortal pe Andreea Roşu, de 19 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
 
Nermin Apzait a dispus arestarea preventivă a Marianei Ciuciuleacă, fostul preşedinte al Partidului Poporului - Dan Diaconescu - Filiala Constanţa, şi a colonelului de jandarmerie Nicolae Aldea, fostul prim-vicepreşedinte al aceleiaşi formaţiuni politice.

Citeşte şi  
George Becali, eliberat condiţionat. Iată motivarea judecătorilor (document)
 
20 de zile după gratii pentru finul lui Cristel
 
Preotul bătut în trafic de Iliescu junior, „răzbunat" pe jumătate
 
Cazul Raim
Cine a decis arestarea concubinei

 
Şoferul cercetat pentru uciderea Andreei Roşu, menţinut în arest
A băut un litru de vin, iar după accident s-a ascuns după o maşină, de unde a privit totul

 
În secţiunea „Documente“, poate fi citită integral motivarea magistraţilor din Judecătoria Medgidia, care au acceptat cererea de liberare condiţionată formulată de omul de afaceri George Becali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii