Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci victime Accident cu ambulanţa în Constanţa. Iată cum a fost posibil! (galerie foto)

ro

30 Jun, 2016 00:00 4810 Marime text


Cinci persoane au fost rănite ieri, după ce au fost implicate într-un accident rutier. În eveniment a fost implicată o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, o Mazda şi un Audi.
 
Accidentul a avut loc ieri, în jurul prânzului, pe bulevardul I.C. Brătianu, zona Sabroso.
Se pare că un pieton ar fi de vină pentru producerea acestuia. El ar fi sărit în fața ambulanței, care a intrat pe contrasens, lovind cele două mașini. Ambulanța s-a oprit într-un copac. Autospeciala Serviciului de Ambulanţă se deplasa către un caz medical.
 
În urma accidentului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: o femeie are fractură de gambă, un traumatism toracic și unul cranian, o altă femeie are traumatism cranian, doi bărbați au suferit traumatisme craniene, iar o altă femeie are un traumatism toracic. Una dintre femeile rănite este asistenta din ambulanță. Două persoane rănite sunt din salvare, unul este pietonul, iar alte două persoane sunt din autoturismul Mazda (șoferul și tatăl său).
 
Poliţia Rutieră continuă cercetările specifice, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii