Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci accidente în câteva ore

ro

19 Mar, 2013 00:00 1371 Marime text
Duminică, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a cinci accidente soldate cu victime.

La data de 17 martie, ora 14.20, în localitatea Valu lui Traian, P. Nicuşor, de 23 de ani, a condus un moped pe strada Vlască şi, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. Adrian, de 19 ani, pasager pe moped.

La data de 17 martie, ora 14.30, în judeţul Constanţa, I. Constantin, de 38 de ani, a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Constanţa către Cernavodă. Ajungând în afara localităţii Castelu, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

La data de 17 martie, ora 01.00, V. Romeo, a condus un autoturism, pe DJ225, dinspre localitatea Târguşor către localitatea Mireasa şi în zona Km 36, surprinde şi accidentează pe I. Constantin Iulian şi pe G. Violeta Florentina, care se aflau pe partea carosabilă lângă un autoturism, oprit în banda sensului către localitatea Mireasa, pentru a i se remedia o defecţiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. Constantin Iulian şi G. Violeta Florentina.

La data de 17 martie, ora 21.40, R. Cristinel, a condus o autoutilitară, pe DN 39 dinspre Constanţa către Agigea şi ajungând la sensul giratoriu aflat la intersecţie cu A2 acesta se răstoarnă în sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoutilitarei.

La data de 17 martie, I. Mihai-Eugen, de 38 de ani, din Cernavodă, a condus un autoturism, pe strada Ing. Anghel Saligny, din oraşul Cernavodă şi datorită neatenţiei şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un autoturism, care era parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi a ocupantului locului faţă dreapta în auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii