Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cereri de transfer respinse Patru procurori nu mai pleacă momentan din parchetele din Constanţa

ro

30 Aug, 2016 00:00 2284 Marime text
 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a analizat şi a respins cererile de transfer ale procurorilor din Constanţa.
 
Amintim că Irinel Marius Mocanu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a cerut transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. El a devenit un nume cunoscut în justiţia de la malul mării după ce a instrumentat cazul preotului şantajat de la Arhiepiscopia Tomisului. Acesta a dispus trimiterea în judecată a doi indivizi care ar fi încercat să obţină câteva mii de euro de la un prelat, în caz contrar ameninţându-l cu darea în vileag a unor fapte mai degrabă reprobabile. Irinel Marius Mocanu a intrat în magistratură la sfârşitul anului 2012, când preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul cu numărul 855 din 7 decembrie 2012.
 
Un alt procuror care a dorit transferul este Florin Stelian Bobin, ce activează în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi dorea să se mute la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Tot de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a vrut să se transfere şi Iuliana Magdalena Olteanu, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Iuliana Mircea a cerut transferul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii