Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru furturi şi tâlhării

ro

09 Mar, 2012 00:00 894 Marime text

Poliţiştii Secţiei 9 Rurală cercetează în stare de libertate pe Constantin B., de 54 de ani, Ion V., de 48 de ani, Eugen C., de 38 de ani, şi Mihai B., de 43 de ani, toţi din Chirnogeni, care în ziua de 07.03.2012, au fost surprinşi în apropierea localităţii în timp ce decopertau o conductă aparţinând societăţii comerciale de distribuţie a apei cu scopul de a o sustrage. Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat.

La data de 7 martie, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Năvodari au prins în flagrant pe Serghei P., de 56 de ani, din localitate, în timp ce sustragerea din curtea unui bărbat, de 50 de ani, din Năvodari, patru bucăţi, ţevi metalice în lungime aproximativă de 2 m, şi în valoare de 100 de lei. În cauză prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

În aceeaşi zi, în jurul orei 03.45, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Farului, din municipiul Constanţa două persoane, ocupanţi ai unui autoturism, încearcă să sustragă combustibil de la mai multe autoturisme aflate în zonă. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului, a identificat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona unui hotel, un autoturism al cărui ocupanţi erau Constantin Daniel I., de 20 de ani, din localitatea Stupina, şi Marian T., de 25 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că prin tăierea furtunului de alimentare de la rezervor, cei în cauză au sustras aproximativ 25 litri de combustibil de la două autoturisme parcate pe strada Farului. Persoanele depistate au fost conduse la unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat este în valoare de 150 de lei.

Tot pe 7 martie, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Biruinţei, un bărbat a reţinut o persoană de sex masculin care împreună cu un însoţitor au încercat să sustragă prin violenţă geanta de pe umăr, a unei femei, de 58 de ani. Patrula de siguranţă publică mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 4 şi unul din cadrul Gărzii de Constanţa, a identificat pe George Paraschiv S., de 18 ani, din Constanţa. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că a acţionat în îndeplinirea activităţii infracţionale împreună cu Andrei Ionuţ I., de 18 ani, din Constanţa, pe strada Dorului, cel din urmă reuşind să fugă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în vederea depistării celui de-al doilea suspect şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii