Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru „fals în înscrisuri oficiale“ şi „uz de fals“

ro

03 Apr, 2014 00:00 1161 Marime text
În două puncte de trecere a frontierei, PTF Negru Vodă, respectiv PTF Ostrov, au fost depistaţi cetăţeni care au prezentat pentru control documente susceptibile de a fi falsificate.
La PTF Negru Vodă, s-au prezentat marţi, pentru efectuarea controlului de trecere a frontierei, doi cetăţeni români care se aflau într-un autovehicul marca Mercedes Benz model Sprinter, de care era ataşată o platformă. Autoturismul transportat pe platformă, un Volswagen Golf cu numere de Bucureşti, a fost declarat ca aparţinând pasagerului din dreapta.

Documentele prezentate poliţiştilor conţineau indicii de falsificare. Cetăţeanul, un bărbat din Medgidia, a declarat că nu avea cunoştinţă de acest lucru şi a prezentat şi certificatul de vânzare-cumpărare. Verificările efectuate au dus la descoperirea faptului că autoturismul figura în Franţa, în baza de date.
În aceeaşi zi, în PTF Ostrov a fost identificat un bărbat de 24 de ani, din judeţul Covasna, care se afla la volanul unui autoturism Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria. Certificatul de inspecţie tehnică prezentat era susceptibil de a fi falsificat. Cetăţenilor li s-au întocmit dosare pentru săvârşirea infracţiunilor de „fals în înscrisuri oficiale“ şi „uz de fals“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii