Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru că transportau ilegal sute de kilograme de peşte

ro

15 Oct, 2012 01:00 1423 Marime text
Patru bărbaţi care transportau cu două autoturisme peste 500 de kilograme de peşte fără a avea documente justificative au fost descoperiţi de poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă.

Vineri, la ora 10.30, poliţiştii de frontieră din Tulcea au verificat, în apropiere de localitatea Luncaviţa, un Renault Kangoo, condus de R.V. (32 ani). În maşină au fost descoperite 527 de kilograme de peşte, neînsoţite de vreun document.

Poliţiştii din Pardina au verificat sâmbătă, la ora 14.45, pe comunicaţia Tudor Vladimirescu - Chilia Veche, o Dacie în care se aflau M.M. (32 ani), T.A. (35 ani) şi B.F. (37 ani). Lucrătorii Gărzii de Coastă au găsit în autoturismul celor trei 45 de kilograme de peşte pentru care aceştia nu au putut prezenta documente justificative.

Întreaga cantitate de peşte, evaluată la suma de 1.900 de lei, a fost predată unor societăţi comerciale de profil, care urmează să o valorifice.

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori a produselor din peşte obţinute din pescuit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii