Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi în stare de libertate pentru furt

ro

15 Dec, 2012 01:36 1159 Marime text

La data de 13 decembrie, ora 11.35, poliţiştii din Staţiunea Mamaia au depistat în flagrant, pe faleză, în zona unui club, trei bărbaţi ce transportau cu un autoturism mai multe bunuri a căror provenienţă nu o puteau justifica.

Trecând la legitimarea ocupanţilor autoturismului, poliţiştii i-au identificat pe H. Costică, de 48 de ani, B. Petru, de 27 de ani, ambii din Constanţa, şi pe S. Daniel, de 27 de ani, din Bucureşti, care au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru cercetări.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-o magazie ce aparţine unui restaurant situat în zona telegondolei. Valoarea prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei, care a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Tot la data de 13 decembrie, ora 13.13, poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un agent de pază ce asigură securitatea unui magazin alimentar situat în cadrul Complexului Tomis II, cu privire la faptul că a reţinut o femeie care încerca să sustragă mai multe bunuri.

Poliţiştii deplasaţi la locul indicat au identificat persoana în cauză ca fiind I. R. Maria, de 24 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta a trecut de casele de marcat cu mai multe produse alimentare fără a le plăti. Prejudiciul în valoare de 50 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii