Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi în stare de libertate

ro

28 Mar, 2013 00:00 1251 Marime text
Ieri, la ora 00.30, o patrulă mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 5 şi un jandarm din cadrul GMJ Constanţa a depistat pe strada Caraiman un minor în vârstă de 16 ani, care avea asupra sa 4 panouri de gard şi 26 de profile din aluminiu, bunuri pe care nu le putea justifica.
În urma verficărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că acesta a sustras prin demontare bunurile respective, din parcul de agrement situat pe strada Caraiman.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5, cu suspectul în stare de libertate. Cu doar câteva ore mai devreme, poliţiştii au depistat pe şoseaua Mangaliei un bărbat învârstă de 33 de ani, din judeţul Olt, care avea asupra sa, într-un sac, mai multe unelte metalice a căror provenienţă nu a putut-o justifica.
În urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au stabilit că acesta, prin efracţie, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale situate pe şoseaua Mangaliei, de unde a sustras un motor electric, 41 de burghie metalice, 10 metri de cablu electric, precum şi mai multe piese metalice.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, fiind cercetat în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii