Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi în arest de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa

ro

23 Mar, 2015 00:00 1507 Marime text
Vasile-Ionuţ Feraru, de 33 de ani, Georgiana Liuţă, de 27 de ani, şi Claudiu Ceornei, de 33 de ani, toţi cercetaţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au fost arestaţi preventiv. Mandatele au fost emise, la finele săptămânii trecute, de Tribunalul Constanţa, la finele mai multor percheziţii domiciliare.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţului Constanţa spun că cei trei ar fi „acţionat începând cu luna octombrie 2014, prin efectuarea de acţiuni de recrutare, transportare şi primire a mai multor fete în scopul exploatării sexuale a acestora“. „De asemenea, cei în cauză au înlesnit practicarea prostituţiei tinerelor, obţinând foloase în acest mod.

Pentru racolarea clienţilor dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost, suspecţii postau anunţuri cu oferte de masaj, dar şi cu oferte sexuale explicite însoţite de numere de telefon şi fotografii ale fetelor pe diverse site-uri şi în paginile cu anunţuri matrimoniale ale unor cotidiene locale - ediţie on-line“, potrivit IPJ Constanţa. Mandatele de arestare nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii