Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru înşelăciune prin metoda „Accidentul”

ro

06 Sep, 2013 00:00 1536 Marime text
Un bărbat este cercetat de poliţiştii din Cernavodă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Acesta a fost identificat cu sprijinul poliţiştilor din Medgidia şi al lucrătorilor Penitenciarelor Slobozia şi Poarta Albă.

Poliţia oraşului Cernavodă a fost sesizată de către o femeie de 50 de ani, din Cernavodă, cu privire la faptul că persoane necunoscute au indus-o în eroare prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, respectiv a unui accident rutier al fiului, determinând-o să depună suma de 3.000 de lei pe numele unei alte femei din Medgidia. Imediat, poliţiştii din Cernavodă au efectuat verificări şi au stabilit că femeia de 50 de ani din Cernavodă a fost contactată pe telefonul fix de la locul de muncă de un bărbat, care a relatat că este avocat şi i-a prezentat o situaţie mincinoasă, conform căreia fiul său (al parţii vătămate) ar fi fost implicat într-un un accident rutier în municipiul Constanţa.

Astfel, bărbatul a determinat partea vătămată să depună suma de 3.000 de lei la o bancă, în vederea acoperirii unor presupuse cheltuieli medicale. Suma de bani a fost depusă pe numele femeii din Medgidia şi a fost ridicată de respectiva persoană, care a fost identificată cu operativitate la domiciliu de către polițiștii din Medgidia. Femeia din Medgidia a confirmat că a fost contactată telefonic de cumnatul său, dintr-un penitenciar, care a rugat-o să ridice suma de 3.000 de lei de la o bancă. Cercetările au fost continuate de către poliţiştii din Cernavodă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarelor Slobozia şi Poarta Albă, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului, acesta fiind identificat şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În urma anchetei, poliţiştii au recuperat integral prejudiciul, care a fost predat părţii vătămate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii