Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai mediatizate tragedii ale anului 2012

ro

06 Jan, 2013 22:38 2838 Marime text
tragedii.jpgÎn 2012, mai multe persoane din Constanţa şi-au pierdut viaţa după ce au fost implicate în diverse accidente rutiere, accidente de muncă ori în scandaluri sau chiar au fost ucise. ZIUA de Constanţa prezintă o scurtă radiografie a celor mai mediatizate tragedii ale anului 2012.

2 ianuarie 2012 - George Parteca, fiul proprietarului hotelului Del Mar, a decedat într-un tragic accident rutier în staţiunea Mamaia.

10 februarie 2012 - Mihai Milea, de 28 de ani, din Călăraşi, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Acesta a fost acuzat că ar fi ucis în scop de jaf în locuinţa de vacanţă a unui bărbat, de 71 de ani, din municipiul Constanţa, zona Faleză Nord. Milea l-ar fi strangulat cu un şnur şi l-a înjunghiat în partea dreaptă a gâtului cu un cuţit de bucătărie, ascunzând apoi cadavrul sub patul din dormitor.

17 martie 2012 - Andra Puia, de 25 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea s-a oprit într-un copac.

29 martie 2012 - Procurorii au dispus încătuşarea lui Anton Gheorghe Stroe, fost angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelo, de 64 de ani, din Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Anton Gheorghe Stroe este bănuit că şi-ar fi împuşcat cu intenţie soţia.

31 martie 2012 - Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa informează că Marius Ionuţ Magda, fost lucrător de poliţie, fiind sub influenţa unor substanţe psiho-active, şi-a ucis mama aplicându-i acesteia 40 de lovituri de cuţit în regiunea gâtului.

3 mai 2012 - Lara Şaban, de 27 de ani, a fost ucisă într-un apartament din municipiul Constanţa. În dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Gilberto Ghiunal Şaban sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi a inculpatului George Davidescu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

16 mai 2012 - Doru Jica, de 40 de ani, din Constanţa, poliţist în cadrul Gărzii de Coastă, a murit după ce maşina în care se afla a părăsit partea carosabilă, lovind un copac. Tragedia a avut loc aproape de Comana.

11 iulie 2012 - Aproape de localitatea Nisipari, Alimgian Dogan, de 26 de ani, şi Ainur Derviş, de 22 de ani, au pierit ca urma a unui alt accident rutier.

24 iulie 2012 - Salim Sali, de 57 de ani, din municipiul Medgidia, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost arestat. Acesta este bănuit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa că ar fi lovit mortal cu o coasă un bărbat de 44 de ani.

20 august 2012 - Ion Eremia, de 42 de ani, din Mogoşoaia, angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, şi Adriana Habeb, de 32 de ani, au murit în apropierea localităţii constănţene Mihai Viteazu, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier.

08/9 decembrie 2012 - Andrei Sorouceanu, de 22 de ani, din Agigea a fost lovit cu o piatră în cap. Sorouceanu a decedat câteva zile mai târziu. Incidentul a avut loc în zona unui bar din centrul oraşului Eforie Nord. Presupusul autor are 18 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii