Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanţii Jubileu Salon despre terenul de fotbal amenajat în parcul Tăbăcărie (galerie foto)

ro

26 May, 2015 00:00 3101 Marime text


Mini-terenul de fotbal care a „răsărit“, de aproximativ o lună, în parcul Tăbăcărie aparţine Primăriei, însă se află în grija celor care deţin terasa, restaurantul şi hotelul Jubileu Salon, situate în vecinătate.
 
Reprezentanţii Jubileu Salon au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, după articolul publicat azi de constanteanul.com, că au primit autorizaţie de la Primărie pentru amplasarea celor două porţi. În schimb, ei sunt obligaţi să îl întreţină, să îl menţină curat şi să îl stropească. Cei de la Jubileu Salon mai spun că ei organizează meciuri de fotbal, gratuit, pentru care nu percep niciun fel de taxe. Doar că doritorii vin la ei la terasă, se înscriu şi sunt programaţi pentru meciuri.
 
Jubileu Salon funcţionează pe SC Merkal ME SRL, care are puncte de lucru în bazarul din Satul de Vacanţă şi la casele de vacanţă Taverna Măcelarului 1 (fosta Casa Olt), şi Taverna Măcelarului 2 (fosta Casa Timiş). Aceasta din urmă este administrată de firma Group Claudiu 2004 SRL.
 
Merkal Me şi Group Claudiu 2004 SRL au ca domenii de activitate facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată şi au ca asociaţi şi administratori pe Denis şi Erkal Memet, cu câte 50% dintre părţile sociale. Pentru exerciţiul financiar al anului 2013, Merkal Me a declarat o cifră de afaceri zero şi niciun salariat.
 
Denis Memet a mai deţinut firma Premial SRL Constanţa, radiată în anul 2013. De asemenea, cei doi sunt asociaţi şi administratori în societatea Merkal SRL Constanţa.
 

Citeşte şi
Primăria Constanţa, pot să-mi fac şi eu teren de fotbal privat în parcul tăbăcărie?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii