Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Dispare „Legea caracatiţelor“! Constantin Dancu, şeful Poliţiei Rutiere din Constanţa, spune ce va întâmpla în continuare (document)

ro

01 Nov, 2016 00:00 22798 Marime text
ce facem daca dispare legea caracatitelor constantin dancu seful politiei rutiere din constanta are raspunsul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 03 Nov, 2016 05:41 Am fost amendat cu 550 lei ptr ca am parcat pe bul Tomis unde sant semne de parcare laterala si am stat de vorba cu agentu pe care nu la m inteles de loc ei nu cunosc legile a trbuit sa stau 20 de min ca sa scrie proc verbal si am platit 300 lei pe locia luat si 4 puncte este a3 amenda de cind am carnet de sofer la noi nu se poate discuta in litera legii se da Amenda cea mai mare
  • examinat 01 Nov, 2016 05:54 in alta ordine de idei, stimatilor, ieri a fost examinarea celor ce-si doresc permisul catg B. e o mica problema a unui politist Vasile S. care foloseste o expresie deja devenita cliseu verbal la toti picatii, si anume:"folosesti prea mult frana de mana si mergi prea aproape lateral de masini..." luati masuri, va rog ptr a evita asemenea incidente aberante deoarece acest politist a dorit un traseu pe stradutele inguste de langa poligon unde acele strazi sunt pline de case in dreptul carora sunt parcate masini si pe dreapta si pe stanga si chiar te stergi de ele cand vrei sa depasesti. d-le Vasile S. SCHIMBA-TI REPERTORIUL ca deja tinerii s-au prins ca esti exact ca la acel banc:"un politist pe vremea socialismului a fost scos la facut planul cu amenzile si a oprit un sofer perfect in regula si i-a zis ca v-a fi amendat. intrevat dece? a spus ca are directie la joc, atunci cand soferul a zis , d-le militian , se spune, joc la directie, nu directie la joc si militianul a zis, directie la joc sau joc la directie, n-are importanta platesti amenda!". mai selectati si schimbati d-le comandant acesti politisti , in special pe d-l S. Vasile, verificati pe cei picati de acest domn in data de 31.10.2016. sanatate si soare in suflet va doresc tuturor politistlor corecti si celor incorecti ca poate s-or trezi din rautatea lor.