Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au decis magistraţii din Constanţa în cazul lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

ro

30 Aug, 2014 00:00 2140 Marime text
Ieri, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au luat act de retragerea contestaţiei formulate de Marius Constantin împotriva încheierii de şedinţă din data de 18 august, pronunţată de Tribunalul Constanţa, şi au obligat inculpatul Marius Constantin la plata sumei de 200 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat.

De asemenea, suma de 100 de lei, reprezentând onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu al avocatului Simona Marinescu, se acoperă din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Constanţa. Sentinţa de ieri a Curţii de Apel este definitivă.
Amintim că, în data de 18 august, Tribunalul Constanţa a admis cererea lui Marius Constantin de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu. Însă pe 20 august, la cererea procurorilor, Curtea de Apel Constanţa a anulat decizia Tribunalului şi a menţinut starea de arest a lui Marius Constantin.

De precizat că, în urma unei plângeri formulate de Mircea Băsescu, mai mulţi membri ai familiei Anghel, printre care şi Marius Constantin, sunt trimişi în judecată pentru că l-ar fi şantajat pe fratele președintelui. Aceștia sunt cercetaţi pentru că i-ar fi solicitat lui Mircea Băsescu suma de 280.000 de euro, ameninţând că, în cazul în care nu vor intra în posesia banilor, vor dezvălui informaţii compromiţătoare despre acesta şi despre familia sa, afirmând că dețin mai multe înregistrări audio-video pe care le-au depus la DNA, făcând și publice o parte dintre acestea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii