Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant Minoră de şapte ani, agresată sexual de concubinul mamei

ro

04 Apr, 2014 00:00 1511 Marime text
Bunica unei minore de şapte ani din Mircea Vodă a anunţat poliţia din localitate cu privire la faptul că fetiţa a fost agresată sexual de concubinul fiicei sale.
În atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a fost adus cazul unei minore din localitatea Mircea Vodă care ar fi fost agresată sexual de concubinul mamei. Din cercetări a rezultat că fapta s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână. Bunica minorei a mers la Poliţie pentru a relata faptul că nepoata ei a fost obligată să întreţină raporturi sexuale orale de către concubinul fiicei sale. Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), Roxana Onea, a declarat că acest caz a fost adus în atenţia serviciului de asistenţă ieri şi imediat s-a luat legătura cu Primăria Mircea Vodă. Autorităţile locale au efectuat o vizită la domiciliul suspectului, unde s-a stat de vorbă cu mama şi cu bunica fetiţei. Raportul întocmit în urma vizitei a fost trimis către DGASPC. De asemenea, purtătorul de cuvânt al DGASPC a mai declarat că următorul pas este acela de a avea loc o discuţie a consilierului şcolar cu fetiţa. Acest lucru se va petrece în decursul zilei de marţi.

Discuţia ar trebui să se desfăşoare şi cu mama şi cu bunica minorei, deoarece şi acestea vor avea nevoie de consiliere, pentru a şti cum să o ajute pe fetiţă pentru a trece mai uşor peste cele întâmplate. „În funcţie de rezultatul acestei prime discuţii, se vor face demersurile necesare. Dacă va fi cazul, fetiţa va fi inclusă în programul de consiliere. Familia va rămâne în monitorizarea Primăriei. Minora locuia mai mult cu bunica, locuinţa acesteia fiind la câteva case depărtare de domiciliul bărbatului. Vom face consiliere şi cu bunica şi cu mama fetiţei. Minora rămâne în familie, nu este o situaţie prin care copilul să fie dus în vreun centru de plasament, acest lucru ar putea să o dezorienteze mai mult. În funcţie de ce ne spune consilierul, vedem ce măsuri se impun”, a declarat Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC.
Judecătoria Medgidia a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile asupra bărbatului, Gheorghe P., de 30 de ani. Acesta şi-a recunoscut fapta. Bărbatul a mai ajuns în atenţia oamenilor legii şi în trecut, când a fost condamnat pentru înşelăciune în formă agravată şi furt.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii