Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant în judeţul Constanţa Trei indivizi ar fi violat un băiat. Ultimul dintre presupuşii autori a fost prins

ro

16 Jun, 2016 00:00 1884 Marime text
 

Poliţiştii din Hârşova l-au depistat, în data de 14 iunie, pe ultimul presupus participant la cazul de răsunet din judeţul Constanţa în care trei indivizi ar fi dat buzna peste un tânăr în vârstă de 29 de ani, l-ar fi luat la bătaie, l-ar fi urcat cu forţa într-o maşină şi l-ar fi abuzat sexual, în localitatea Ciobanu.
 
Este vorba despre Bogdan Gheorghe Boboc, în vârstă de 29 de ani. Judecătoria Hârşova emisese pe numele lui mandatul de arestare preventivă pentru trei infracţiuni: lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală. El a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa.

Ce spun procurorii 

Din referatul de propunere de arestare preventivă a rezultat că Boboc Bogdan Georgian l-ar fi bătut pe un alt tânăr, cu o săptămână înainte de a se petrece evenimentul şocant.

„În data de 7 mai 2016, în jurul orei 20.45, în timp ce se afla pe raza comunei Ciobanu, judeţul Constanţa, pe fondul unei stări litigioase mai vechi, inculpatul Boboc Bogdan Georgian a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate C.V., aplicându-i lovituri cu pumnii şi picioarele. În urma acestora, persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 16 - 18 zile de îngrijiri medicale“.
 
În dimineaţa zilei de 14 mai, în jurul orei 5.30, Bogdan Georgian Boboc şi Ionuţ Alexandru Gheorghe s-ar fi deplasat cu un autoturism în comuna Ciobanu, la locuinţa altei persoane. Cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea victimei şi, prin forţarea uşii de acces, ar fi intrat în locuinţă. După ce l-ar fi lovit de mai multe ori cu palmele în zona capului, cei doi ar fi imobilizat-o pe persoana vătămată, ar fi ţinut-o de mâini şi ar fi condus-o la autoturismul care staţiona în faţa porţii. Victima ar fi fost lipsită de libertate pe parcursul deplasării inculpaţilor cu autoturismul pe mai multe străzi din comuna Ciobanu, timp în care inculpaţii ar fi continuat să îi aplice lovituri. Ulterior, inculpaţii ar fi revenit în apropierea locuinţei persoanei vătămate, iar Bogdan Georgian Boboc ar fi urcat pe bancheta din spate, lângă persoana vătămată, pe care ar fi supus-o unei agresiuni sexuale. Persoana vătămată G.M. a suferit leziuni care au necesitat, pentru vindecare, un număr de opt-nouă zile de îngrijiri medicale.
 
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii juridice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii