Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz de răsunet! Dosarul lui Ionuţ Alexandru Gheorghe, pe masa judecătorilor din Constanţa

ro

19 Aug, 2016 00:00 3121 Marime text
 

Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul în care inculpat apare Ionuţ Alexandru Gheorghe, presupusul autor al cazului de răsunet din judeţul Constanţa în care doi indivizi ar fi dat buzna peste un tânăr în vârstă de 29 de ani, l-ar fi luat la bătaie, l-ar fi urcat cu forţa într-o maşină şi l-ar fi abuzat sexual, în localitatea Ciobanu. Obiectul dosarului este „revocare măsură preventivă (art. 242 NCPP). Declinat de la Judecătoria Hârşova“.
 
Magistraţii Judecătoriei Hârşova au dispus „înaintarea cererii de revocare a măsurii arestului preventiv formulat de inculpatul Gheorghe Ionuţ Alexandru judecătorului de cameră preliminară de la instanţa ierarhic superioară pentru competenta soluţionare“.
 
Amintim că, potrivit rechizitoriului, în dimineaţa zilei de 14 mai, în jurul orei 5.30, Bogdan Georgian Boboc şi Ionuţ Alexandru Gheorghe s-ar fi deplasat cu un autoturism în comuna Ciobanu, la locuinţa unei persoane. Cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea victimei şi, prin forţarea uşii de acces, ar fi intrat în locuinţă. După ce l-ar fi lovit de mai multe ori cu palmele în zona capului, cei doi ar fi imobilizat-o pe persoana vătămată, ar fi ţinut-o de mâini şi ar fi condus-o la autoturismul care staţiona în faţa porţii. Victima ar fi fost lipsită de libertate pe parcursul deplasării inculpaţilor cu autoturismul pe mai multe străzi din comuna Ciobanu, timp în care inculpaţii ar fi continuat să îi aplice lovituri. Ulterior, inculpaţii ar fi revenit în apropierea locuinţei persoanei vătămate, iar Bogdan Georgian Boboc ar fi urcat pe bancheta din spate, lângă persoana vătămată, pe care ar fi supus-o unei agresiuni sexuale. Persoana vătămată G.M. a suferit leziuni care au necesitat, pentru vindecare, un număr de opt-nouă zile de îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii