Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât îi costă pe civili angajările în Poliţie din sursă externă?

ro

15 Apr, 2016 00:00 5871 Marime text


Zilele trecute, s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de ordine publică, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Potrivit datelor oficiale, 26.035 de persoane s-au înscris pe cele 1.853 de posturi destinate angajărilor din sursă externă. Azi este ultima zi în care dosarele de recrutare pot fi depuse, în volum complet, la structura de resurse umane a unităţii unde s-au înscris.
 
Dosarele de recrutare trebuie să cuprindă următoarele documente: cererea de înscriere şi CV, copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului (copii legalizate ale diplomei de Bacalaureat și ale foii matricole), copii ale actului de identitate, ale carnetului de muncă şi, dacă este cazul, ale livretului militar, copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă, autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului, cazierul judiciar, caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ, în cazul absolvenţilor, în primul an de la absolvire, trei fotografii tip buletin de identitate, două fotografii color 9 x 12 cm, fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare şi copia permisului de conducere.
 
Potrivit ziaruldevrancea.ro, fişa medicală costă aproximativ 350 de lei. Făcând un calcul simplu, reiese că cele 26.035 de persoane care s-au înscris pe cele 1.853 de posturi destinate angajărilor în Poliţie din sursă externă au scos din buzunare suma de 9.112.250 de lei.

Citeşte şi  Zece tineri se bat pe un loc de poliţist, la Constanţa! - Azi se fac ultimele înscrieri. Detalii importante legate de concurs

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii