Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casă de vacanţă în Bacău Iată cu ce se laudă primul adjunct al ISU Dobrogea, maiorul Vlăduţ (documente)

ro

11 Jun, 2012 01:00 5387 Marime text
avere_-_Isu_Ion_Vladut_03.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea declaraţiilor de avere ale celor aflaţi în fruntea instituţiilor publice cu maiorul Ioan Vlăduţ, primul adjunct al şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea". Conform ultimului document postat pe site-ul ISU, maiorul Vlăduţ are două terenuri, o casă de vacanţă şi conduce un Opel.

Pe data de 4 aprilie, maiorul Ioan Vlăduţ şi-a completat declaraţia de avere, documentul fiind înregistrat şase zile mai târziu, cu numărul 634094/2. În actul mai sus precizat, primul adjunct al şefului ISU a consemnat un teren intravilan de 354 de metri pătraţi, în Bacău, titularul fiind soţia sa, Denisa Maria Ion. În 2000, maiorul Vlăduţ a intrat în posesia unul teren intravilan în suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Băneasa, modul de dobândire fiind „vânzare - cumpărare". În ceea ce priveşte clădirile, primul adjunct din ISU a consemnat o casă de vacanţă, în Bacău, în suprafaţă de 54 de ani, titularul fiind Maria Denisa Ion, iar în rubrica destinată bunurilor mobile, maiorul Vlăduţ a notat un Opel Corsa, fabricat în 2003, dobândit prin intermediul unui contract de vânzare - cumpărare. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal sau alte asemenea, a căror valoare însumată depăşeşte suma de 5.000 de euro, Ioan Vlăduţ nu are conturi, depozite bancare, fonduri de investiţii şi nici forme echivalente de economisire cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro. Maiorul a primit anul trecut, conform propriei declaraţii de avere, de la ISU, 38.781 de lei, iar de la Universitatea Maritimă Constanţa, unde are un contract de colaborare, 4.211 lei.

Interesele

avere_-_Ion_Vladut_1.jpg

Primul adjunct al şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu este asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, instituţii de credit, grupuri de interes economic şi nici nu este membru în asociaţii, fundaţii sau în alte organizaţii neguvernamentale. De asemenea, maiorul Vlăduţ nu are calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societăţilor comerciale, ale regiilor autonome, ale companiilor ori ale societăţilor naţionale.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii