Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carti si bomboane pentru copii din partea Jandarmeriei

ro

30 Apr, 2009 02:42 1552 Marime text
Copiii nevoiaşi din localităţile Conacu, Negreşti şi Cumpăna au primit un ajutor din partea Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis", care a constat în cutii cu bomboane şi cărţi.
Acţiunea a avut loc în baza unui protocol de colaborare dintre Jandarmeria Română şi Societatea Naţională Crucea Roşie (CR), astfel, sg. maj. Mădălina Tudor şi sg. maj. Roxana Chelu, împreună cu directorul CR Constanţa, Carmen Lungu, s-au deplasat pentru a îndeplini gestul umanitar.
Cele 365 de cărţi au fost donate de o soră voluntară din cadrul CR, iar cutiile cu bomboane au fost trimise de către filiala bucureşteană a organizaţiei.
Jandarmeriţele şi directorul Lungu au fost întâmpinate la Conacu de 46 de copii, elevii învăţătoarei Liliana Prişcoveanu, iar la Negreşti, de 20 de copii şi de cadrele didactice.
Ajunse şi în localitatea Cumpăna, reprezentantele Jandarmeriei şi ale CR s-au deplasat la Cantina Socială, din curtea Bisericii Sfânta Paraschiva, unde erau aşteptate de 45 de copii. Meritul realizării unei astfel de cantine aparţine Organizaţiei Creştine Umanitare World Vision, proiect susţinut de Părintele Soare Ioan şi de Primăria Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii